Vi har ständigt nya spännande projekt på gång och söker konstant nya medarbetare.

Lägg in ditt CV i vår databas idag så matchar vi dig till aktuella tjänster löpande.

Är vi din framtida arbetsgivare?

Vi bygger för framtiden

Vi på Gärahovs Bygg vill att våra anställda skall trivas, växa och utvecklas. Vår organisation växer konstant och med den öppnas  nya roller och möjligheter.  Tillsammans kan vi hitta vägar för att just du skall kunna nå dina mål i din karriär och vi får chansen att skapa långvariga band med våra anställda.

Vi är måna om att du skall känna dig motiverad och ha rätt förutsättningar för att göra en bra arbetsinsats.  Möjligheten till detta gör vi bl.a. genom en personlig utvecklingsplan för alla medarbetare så de får möjlighet att finna sin roll både i företaget där vi är idag och dit vi planerar att nå imorgon.

 

Hållbarhetstänkandet gäller vår arbetsmiljö och våra medarbetare. Arbetet ska utföras i en trygg och positiv miljö som främjar trivsel, kreativitet och hälsa. Vi erbjuder en arbetsmiljö med högt i tak och många skratt!

 


Gärahovsandan

När vi jobbar med vår organisation gör vi detta enligt Gärahovsandan.
Gärahovsandan sammanfattar hur vi vill att våra anställda ska känna sig när vi befinner oss på arbetsplatsen och hur vi vill att våra medarbetare bemöter varandra och våra kunder.  Gärahovsandan har kommit från våra Värdegrunder – våra grundpelare. De innebär att vi ska vara:

 

 • Positiva
 • Vi ska vara tillmötesgående, ödmjuka och ge varandra positiv energi.
 • Engagerade
 • Vi ska vara engagerade och vi ska lyssna in och lyssna av medarbetare såväl som kunder. Vi lyssnar på idéer men viktigast av allt, har respekt för varandra.
 • Kreativa
 • Vi ska vara kreativa i hur vi hittar bra lösningar och vi ska utvecklas, våga ta beslut och tänka utanför ramarna.

 

Är du intresserad av att vara en del av Gärahovs Byggs fortsatta utveckling? Vi söker alltid branschkunniga människor!

 

Registrera ditt CV idag så finns du med i vår databas när nya tjänster skall tillsättas!

Lediga jobb
Just nu söker vi

Platschef till Distrikt Stockholm

Platschef, Tillsvidareanställning, Heltid, Dag
Stockholm

Intresserad av nya utmaningar? Då kanske Du är den Platschef vi söker!  För att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi på Gärahovs Bygg flera viktiga spelar i vårt lag och söker nu flera Platschefer till Stockholm med omnejd. Som Platschef hos oss har du en central roll i ditt... Läs hela inlägget

Ansök senast: 2018-07-05

Kalkylingenjör/Kalkylator till Jönköping

Kalkyl, Tillsvidareanställning, Heltid, Dag
Jönköping

Till vårt kontor i Jönköping söker vi nu två kalkylatorer. Som kalkylator kommer Du att driva anbudsarbetet för olika byggprojekt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att kalkylera kostnader för projekten, genomföra offertförfrågningar samt ha kontakt med våra leverantörer och underentreprenörer. Du skall ha vana av att utvärdera inkomna anbud. Du... Läs hela inlägget

Ansök senast: 2018-06-26
 • Platschef Jönköping

  Platschef, Tillsvidareanställning, Heltid, Dag
  Jönköping

  Vi söker en erfaren PLATSCHEF som vill vidare mot nya utmaningar! För att lyckas med alla spännande utmaningar behöver vi på Gärahovs Bygg fler viktiga spelare i vårt lag och söker nu en Platschef till Jönköping med omnejd. Som Platschef hos oss har du en central roll i ditt projekt... Läs hela inlägget

  Ansök senast: 2018-06-30